STARTOVACÍ KULTURY PRO MASNÝ PRŮMYSL
 
Hlubokozamražená startovací kultura pro výrobu fermentovaných,
tepelně neopracovaných masných výrobků.
Složení:

1 g Lactilu obsahuje 150 miliard zárodků Lactobacillus spp. (CCM 3768)
a kryoprotektivum (CFU: 150 x 10 9 /g).

http://www.zdraveji.eu/knee-active-plus/

http://www.zdraveji.eu/knee-active-plus/
Check it

 

Dávkování:     70 g Lactilu (1 kelímek) na 250 - 300 kg homogenizované masné směsi (díla).
Balení: Plastové kelímky s obsahem 70 g zamražené kultury.
 
Sušená (lyofilizovaná) startovací kultura pro výrobu fermentovaných,
tepelně neopracovaných masných výrobků.
Složení: 1 g Lactilu Dry obsahuje 100 miliard zárodků Lactobacillus spp.
(CCM 3768, CFU: 100 x 10 9 /g).
Dávkování: 50 g Lactilu Dry na 125 - 150 kg homogenizované masné směsi (díla).
Balení:

Alufoliové sáčky s obsahem 50 g sušené kultury.